Home » Portfolio » Vrijstaande Villa

Vrijstaande Villa

Een woonhuis van ca. 612 m2 op een kavel van 1,7 hectare grond.

300 meter over de grens met België, maar op slechts 9 kilometer van het bruisende Breda, vind u dit fantastische plekje midden in het groen. Het betreft een volledig vrijstaand huis op een kavel van maar liefst 1,7 hectare grond. Aan het einde van een 300 meter lange oprijlaan met beukenbomen staat het woonhuis met een oppervlakte van maar liefst 612 m2. De rest van het perceel bestaat uit een goed onderhouden tuin rondom het huis en bos. Het woonhuis is van alle gemakken voorzien en erg praktisch doordat alles gelegen is op de begane grond. Een dubbele garage geeft u de mogelijkheid om twee voertuigen overdekt te stallen. 

Indeling
Bij binnenkomst in de grote hal heeft u vervolgens toegang tot verschillende ruimtes in het woonhuis. Allereerst de fraaie werkkamer, welke rondom is voorzien van hoogwaardige afgewerkte kastenwanden en beschikt over een grote hoeveelheid ramen voor voldoende natuurlijk licht. Naast de werkkamer heeft u toegang tot de ruime woonkamer met wederom veel natuurlijk licht. De woonkamer is tevens voorzien van een openhaard. Als u doorloopt door de woonkamer komt u uit in de eetkamer, waar u ook direct de toegangsdeur naar het terras op het zuiden kunt vinden. 

Doorlopend vanuit de eetkamer komt u via een tweede zitkamer, in de keuken terecht. De keuken is onlangs vernieuwd en beschikt over diverse keukenapparatuur. De woning is naast de keuken tevens voorzien van een bijkeuken met mogelijkheden voor was- en droogmachines en een extra koelkast. Hier vindt u ook weer een deur naar de tuin.

Doorlopend vanuit de keuken komt u weer in de hal uit. De centrale hal geeft vervolgens toegang tot het apart gastentoilet en de slaapvleugel. Hier vindt u een master bedroom met eigen badkamer met douche en ligbad. Een tweede slaapkamer zonder badkamer en een derde slaapkamer met douche en wastafel. Alle slaapkamers hebben toegang tot de binnentuin.

Aan het einde van de gang betreedt u de spa-ruimte van het woonhuis. Hier vindt u het inpandige zwembad (5 x 11m), een ruime sauna, een zonnebank, een toilet, extra douchemogelijkheden en een keuken. De ruimte is aan diverse kanten, door middel van schuifpuien, open te zetten zodat het zwembad onderdeel wordt van de tuin.

FACTS & FIGURES

Locatie
Dreef 85
2328 Hoogstraten (België)

Oppervlakten
Woonhuis: ca. 612 m2
Grond: ca. 1,7 hectare

Faciliteiten Woning
– Gelegen op eigen grond
– Volledig dubbel glas
– 2 CV ketels (recent vernieuwd)
– Zonnepanelen
– Eigen water

Overige Faciliteiten
– Binnenzwembad
– Dubbele garage
– Tennisbaan (kunstgras)
– Camerabeveiliging
– Toegangspoort met intercom

Status
Verkocht

Nieuwsgierig?
T: 010 313 52 00
E: info@ruvago.nl


Locatie